- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
הראל ניהול קרנות פנסיה בע"מ נ' צירוס בע"מ
|
ק"ג בית דין אזורי לעבודה חיפה |
35880-05-13
22.5.2013 |
|
בפני : דניה דרורי |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: 1. הראל ניהול קרנות פנסיה בע"מ 2. ח"פ 512267592 |
: 1. תשלובת ישראכרט בע"מ 2. ויזה כ.א.ל כרטיסי אשראי לישראל 3. בנק הפועלים בע"מ |
| החלטה | |
החלטה
1.לפני בקשתה של התובעת, הראל חברה לביטוח בע"מ (להלן - המבקשת) להטיל עיקול זמני בגובה 3,839 ש"ח על כספי צירוס בע"מ (להלן - המשיבה), שמוחזקים או שיוחזקו על ידי תשלובת ישראכארט בע"מ, ויזה כ.א.ל כרטיסי אשראי לישראל בע"מ ובנק הפועלים בע"מ (להלן - המחזיקים).
2.הבקשה הוגשה בד בבד עם תביעה בה עותרת המבקשת - אשר נטען לגביה שהינה "קופת גמל" כמשמעות מונח זה בחוק הגנת השכר, התשי"ח-1958 - לחייב את המשיבה בתשלום חוב המסתכם כדי הסכום שעיקולו מבוקש, בטענה כי היה על המשיבה להעביר למבקשת תשלומים בגין תכניות ביטוח מנהלים אצל המבקשת בהן בוטחו עובדי המשיבה. עוד נטען בבקשה ובכתב התביעה כי המשיבה חדלה מלהעביר את התשלומים האמורים מבלי שהודיעה למבקשת על הפסקת העסקת העובדים אצלה, וחרף התראות שנשלחו אליה.
המבקשת טוענת כי יש לראות בעצם הפסקת העברת התשלומים מזה תקופה ארוכה – ראיה לקשיים במצבה הכלכלי של המשיבה,באופן שעלול לכביד על ביצוע פסק-הדין לכשינתן. כן נטען כי מאזן הנוחות נוטה לטובתה של המבקשת בשים לב, בין היתר, כי מדובר בכספים המיועדים לכיסוי ביטוח פנסיוני ו/או ביטוחי של עובדי המשיבה.
3.לאחר עיון בכתב התביעה ובבקשה, בהתחשב בכך שהמשיבה פסקה, לכאורה, מזה חודשים רבים לשלם עבור תכניות ביטוח מנהלים של עובדיה, אני נעתרת לבקשה ומורה בזאת על הטלת עיקול זמני ברישום בגובה של 3,839 ש"ח על כספי המשיבה המצויים כיום אצל המחזיקים או שיגיעו לידיהם תוך 30 ימים מהיום.
העיקול הזמני לא יחול על חשבון חח"ד או חשבון עו"ש דביטורי.
4.מכיוון שהמבקשת היא מבטח, אין לחייבה בהפקדת ערבון או ערבות כתנאי למתן צו העיקול הזמני. די בהתחייבות העצמית שהוגשה עם הבקשה.
תמציא המשיבה לבית הדין ערבות בנקאית לזכות התובעת על הסך של 3,000 ₪, צמודת מדד ובלתי מוגבלת בזמן – יפקע העיקול הזמני.
על המבקשת לבצע המצאה למשיבה, במסירה אישית, של צו עיקול זמני זה, העתק הבקשה והמסמכים המצורפים אליה והעתק ההתחייבות העצמית. ההמצאה תיעשה בהתאם להוראות תקנה 367(ב) לתקנות סדר הדין האזרחי, התשמ"ד-1984.
ניתנה היום, י"ג סיון תשע"ג, (22 מאי 2013), בהעדר הצדדים ותישלח אליהם. התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
